Bemutatkozás

JOGKÖVETŐ MUNKASZERZŐDÉSEK, NÉHÁNY KATTINTÁSSAL

Programunk azért hivatott, hogy leegyszerűsítse, és a hatályos jogszabályoknak megfelelővé, átláthatóvá tegye az Ön munkaügyi adminisztrációs kötelezettségeit, valamint támogassa a vezető(k) munkaszervezéssel kapcsolatos mindennapos döntéseit.

Leegyszerűsödik a munkavállalók beléptető folyamata, mert munkaszerződés és tájékoztatás készítő szoftverünkkel könnyedén elkészítheti munkaügyi dokumentációját, a legfrissebb jogszabályoknak megfelelően, akár szakképzett személy nélkül is. A program könnyen kezelhető, felhasználóbarát, és minden szükséges információt megad egy munkaszerződés elkészítéséhez.

 

TELJES KÖRŰ MUNKAÜGYI DOKUMENTÁCIÓ

A munkaidő és pihenőidő nyilvántartó programunkban (hamarosan) azonnal láthatja, hány munkavállalója dolgozik, tart étkezési szünetet, van szabadságon. Az ütemezett szabadságok alapján előre láthatja egy naptáron, hogy melyik területen hány munkavállaló munkájára számíthat, leegyszerűsítve így a tervezést, amelyet bárhonnan nyomon követhet akár egy okostelefonról is.

 

KÉNYELMES, GYORS, PONTOS

A munkavállalók munkaidejét vezetheti elektronikusan, és bármikor ki is nyomtathatja. Egy gombnyomással átküldheti könyvelőjének bérszámfejtésre, melyben összesítve vannak a ledolgozott munkaórák, szabadságok, pótlékok.

A munkaidő-beosztás tervező rendszer nem engedi, hogy a beosztás készítője szabálytalanul ossza be a munkavállalók munkaidejét, mert figyelmeztet rá a szoftver, így elkerülheti a munkaügyi szankciókat egy ellenőrzés kapcsán, illetve naprakészen ügyelhet a nem tervezett munkaidő-kereten felüli rendkívüli munkára (túlórára).

 


Vissza az oldal tetejére