Barion Pixel

Bemutatkozás

JOGKÖVETŐ MUNKASZERZŐDÉSEK, NÉHÁNY KATTINTÁSSAL

Legaltech szoftverünk azért hivatott, hogy leegyszerűsítse, és a hatályos jogszabályoknak megfelelővé, átláthatóvá tegye az Ön munkaügyi adminisztrációs kötelezettségeit, valamint támogassa a vezető(k) munkaszervezéssel kapcsolatos mindennapos döntéseit.

Leegyszerűsödik a munkavállalók beléptető folyamata, mert munkaszerződés és tájékoztatás készítő szoftverünkkel könnyedén elkészítheti munkaügyi dokumentációját, a legfrissebb jogszabályoknak megfelelően, akár ügyvéd nélkül is. A program könnyen kezelhető, felhasználóbarát, és minden szükséges információt megad egy munkaszerződés elkészítéséhez.

A NET-JOG.HU CSOPORT

Az Onlinemunkaugy.hu a Net-jog.hu csoport tagja. A Net-jog.hu Magyarország egyik legismertebb internetjogi blogja. Alapítója Dr. Krausz Miklós ügyvéd, adatvédelmi és IT szakjogász, aki közel 10 éve foglalkozik az informatika és a jogtudományok lehetséges ötvözésével.

2019-ben a Net-jog.hu elindította az ÁSZF és GDPR generátor legaltech alkalmazását, a VirtualJog-ot. 2021-ben pedig bővítette portfólióját az Onlinemunkaugy.hu alkalmazással.

munkaszerződés készítés

PROFIZMUS

A Net-jog.hu csoport tagja a  Rácz és Pál Ügyvédi Iroda, melynek ügyvéd kollégái évtizedek óta foglalkoznak munkajoggal, így a technika és a tudás hatékony találkozása a biztosíték arra, hogy az Onlinemunkaugy.hu profi megoldást szolgáltat a munkajogi adminisztráció elkészítéséhez.


Vissza az oldal tetejére