Barion Pixel

Gyakran Ismételt Kérdések

Használata nagyon egyszerű, nem igényel munkaügyi szaktudást, csupán a kért információkat kell megadni, és kiválasztani a lehetőségekből, hogyan szeretné foglalkoztatni a munkavállalót.
Az e-asszisztens folyamatosan nyomon követi munkáját, és kiegészítő információkat nyújt a lehetőségek kiválasztásához, érthető magyarázatokkal, valamint felhívja a figyelmet a lehetséges további teendőkre.
Munkaügyi szakembereink folyamatosan monitorozzák és frissítik a programot az aktuális jogszabályok szerint, hogy Ön mindig jogszerű szerződéseket készíthessen.
Más szakemberek által is ritkán ismert a módszer, mely alapján el lehet dönteni minimálbér vagy garantált bérminimum jár a munkavállalónak. A program ismeri a helyes módszert, és eldönti Ön helyett az adott válaszai alapján, sőt kiszámolja foglalkoztatási idő szerint a legalább fizetendő összeget.
Mert bármikor gombnyomásra módosíthatja vagy átültetheti egy hasonlóan foglalkoztatott munkavállalójára a már elkészített munkaszerződéseit, tájékoztatásait, csupán a változtatásokkal kiegészítve.
Igen, egyszerűsített munkaszerződést és a hozzá kapcsolódó igénymunkára és alkalmi munkára vonatkozó szabályos munkaidő-nyilvántartást is el tud vele készíteni.
A programunkat úgy fejlesztettük ki, hogy érthető magyarázatokkal, példákon keresztül segítsük a felhasználó munkáját, az e célra megalkotott e-asszisztenssel.
A legfőbb típusok mindegyikét el lehet vele készíteni. Pl.: teljes, részmunkaidős, kötött, kötetlen munkaidejű, határozott, határozatlan idejű, általános, munkaidő-keretes, osztott munkaidős, állandó, változó munkahelyű, készenléti jellegű munkakörű és ezek kombinációi
Széles spektrumú az elkészíthető szerződések lehetősége, melyet a program automatikusan felajánl Önnek a megadott információk alapján, ha az releváns lehet az Ön esetében, miközben a szerződésbe belefoglalódik a szükséges szakszövegezés, így könnyítve meg az Ön feladatát.
Igen, a program felajánlja a kiegészítés lehetőségét.

Vissza az oldal tetejére